Wonen in De Tol, Zevenaar

Wil je graag wonen in een nieuwe en vrijstaande woning een een twee-onder-een-kap woning, maar vind je het ook belangrijk om in een fijne en veilige omgeving te leven? Dan is het nieuwbouwproject Wonen in De Tol iets voor jou!De Tol is onderdeel van de nieuwe wijk in Zevenaar, genaamd Groot Holthuizen. Een prachtige groene omgeving met een sterk dorps karakter. De Tol is letterlijk een buurtschap binnen de nieuwe wijk, waarin je een keuze kunt maken tussen 4 schitterende vrijstaande woningen en 4 twee-onder-een-kap woningen op 8 ruime kavels.
Schrijf je snel in!

onder bijzondere architectuur

Vrijstaande woning

Al bij de eerste blik zie je dat de vrijstaande woningen van Wonen in De Tol uniek zijn!

Deze woningen hebben een uitnodigend karakter door een vormgeving die een verticale gelding kent over de drie woonlagen. De verticale dakbekleding brengt de goot omlaag voor een warme uitnodigende entree. Door het verticaal plaatsen van de dakpannen op de eerste verdieping wordt een verhullend canvas gecreëerd over twee verdiepingen waarop de witte kaders markant uitspringen. De grote glasopeningen in de kaders zorgen voor een geweldig leefgenot en een chique uitstalling.

Is je interesse gewekt? We hebben 'maar' 4 woningen te vergeven, dus schrijf je direct in voordat je te laat bent!

ONDER BIJZONDERE ARCHITECTUUR

Twee-onder-een-kapwoning

Ook de twee-onder-een-kapwoningen van Wonen in De Tol zijn uniek!

Ze zijn familie van de vrijstaande woningen en hebben dezelfde uitstraling. Ze hebben hetzelfde uitnodigende karakter door de vormgeving die een verticale gelding kent over de drie woonlagen. De verticale dakbekleding brengt de goot omlaag voor een warme uitnodigende entree. Door het verticaal plaatsen van de dakpannen op de eerste verdieping wordt een verhullend canvas gecreëerd over twee verdiepingen waarop de mooie grijze kaders markant uitspringen. De grote glasopeningen in de kaders zorgen voor een geweldig leefgenot en een chique uitstraling.

Is je interesse gewekt? Ook van dit type hebben we 'maar' 4 woningen te vergeven, dus schrijf je direct in voordat je te laat bent!

Wonen in een buurtschap

De Tol

De Tol is een buurtschap binnen de nieuwbouwwijk Groot Holthuizen. Een vriendelijke omgeving met kleine gezellige en karakteristieke straatjes.

De wijk wordt omringd door groen, hier ga je genieten!

Schrijf je in!

Actueel aanbod

Verkoop & Informatie:

Mark Janssen Vastgoed
Didamsestraat 2 A
6901 HC Zevenaar
0316-792000
info@mjvastgoed.nlOnder architectuur door:

ArchitectenBuro Stilma
info@burostilma.nl